Головні події за добу на Львівщині

Screenshot_20221031-104438_Chrome

11 серпня у Львівській області о 09:50 оголошували повітряну тривогу. Була загроза удару «кинджалами» з літаків МіГ-31К з території росії, небезпека не справдилася.

Чим жила Львівщина минулої доби розповів начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

З його слів, від початку року служби у справах дітей на Львівщині провели 456 профілактичних рейдів та виявили 53 дитини, чиї батьки неналежним чином виконують свої обов’язки щодо виховання. Якщо ситуація не зміниться, соцслужби можуть ініціювати позбавлення батьківських прав.

Загалом на обліку в Служби у справах дітей Львівської ОВА перебувають 1205 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Батьки 853 з них неналежним чином виконують свої обов’язки.

Козицький додав, що у Львівській ОВА розглянули шість пропозицій від громад щодо закупівлі квартир дітям-сиротам. Пропозиції подали Жовківська, Новояворівська, Бориславська, Бродівська та Турківська міські ради і Бісковицька сільська рада. Усі квартири будуть співфінансуватися з обласного бюджету та коштом територіальних громад. Загальна вартість шести житлових об’єктів становить 3 мільйони 786 тисяч гривень.

Група дітей військовослужбовців з Новороздільської громади вирушила на відпочинок до Польщі. 40 дітей оздоровлюватимуться та набиратимуться вражень у місті Поліце. Поїздку фінансує польська сторона.

Яворівській лікарні придбали нову «швидку». Вона оснащена ліжками для хворих з травмами спини, комірцем для пацієнтів з травмами шийного відділу хребта, дефібрилятором, інфузоматом, переносним ЕКГ, пульсоксиметром, чого не було у старих зразках автомобілів. Обладнана усім необхідним, аби транспортувати важких хворих на далекі відстані. Новий спецавтомобіль придбали за 2,5 мільйони гривень з міського бюджету.

Через ремонт мосту в селі Малехів схема руху приміських та міжміських автобусних маршрутів тимчасово зміниться.

Нагадаємо, у Червоноградському районі внаслідок ДТП травмувалися двоє осіб

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: