Львівщина: головні події за добу

lviv-golovna
Фото: lyubosvit

Доба в Львівській області минула без повітряних тривог

Чим жила Львівщина минулої доби розповів начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

З його слів, у дитсадку «Квітуча вишенька» у селі Переможне Львівського району в межах обласної Програми енергоефективності, енергозбереження та розвитку відновлювальної енергетики оновлять котельню. Це дозволить бути незалежними в умовах відсутності електропостачання. Садочок розрахований на 100 дітей.

У Трускавці упродовж трьох днів проходила Освітня академія з розвитку дистанційного та змішаного навчання. Участь взяли вчителі, директори шкіл, керівники відділів освіти Львівської, а також Донецької, Вінницької та Волинської областей.

Мобільна медична бригада клініки IQMED спільно з Консультативно-координаційним офісом при Стрийській РВА надала медичні послуги внутрішньо переміщеним особам Стрийщини. 35 осіб отримали консультації від невролога, ендокринолога та гастроентеролога.

Три позашляховики для воїнів на Харківському та Запорізькому напрямках придбали односельці з Поршни, Липників і Підсадок Львівського району. Жертвували власні кошти, зокрема під час благодійного аукціону.

Напередодні у Самборі на міському стадіоні відбувся Всеукраїнський марафон єднання молоді. Учасники заходу взяли участь у зарядці, вікторині, флешмобі, квесті та інших активностях.

У Новояворівську пройшов сьомий Всеукраїнський футбольний турнір імені Олега Русина. Участь у змаганнях взяли понад 20 команд з різних міст України.

Нагадаємо, на Львівщині легковик виїхав на узбіччя і перекинувся.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: