На війні загинув військовий із Львівщини

смерть

На фронті загинув український воїн, полковник Володимир Камуз.

Про це повідомили в Яворівській міській раді.

Там розповіли, що зустріч Героя попередньо планується на середу, 16 серпня, о 8:00 годині біля пам'ятника Небесній Сотні у Яворові. Далі кортеж вирушить до церкви Почаївської Ікони Божої Матері (православна церква), де о 14:00 відбудеться чин похорону.

Про біографію українського воїна

Полковник Володимир Іванович народився 31 березня 1979 року в селі Драбів, Черкаської області, але більшість життя провів тут, у Яворові. Військову службу розпочав ще у 2002 році в складі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. Там чоловік отримав перший бойовий досвід, вірних товаришів та утвердився в своєму бажанні бути захисником своєї держави, своєї сім'ї.

Фото: Яворівська міська рада

Під час проведення АТО у 2014 році Володимир Іванович разом із побратимами боровся в гарячих точках в складі 51 Володимир-Волинської бригади проти одвічного ворога. Саур-Могила, Зеленопілля, Сєвєродонецьк - українські землі, які тоді активно обстрілювалися російськими військами.

Під час виконання бойових завдань отримав контузію. У 2018 році чоловік продовжив свою військову службу вже у ГУР, завжди залишаючись вірним військовій присязі та українському народові.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Львівщині внаслідок ранкової російської ракетної атаки постраждали 19 людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: