Львів'янин торгував технікою, якої не існує

368028313_681260147379093_6818281831695417161_n (1)
Фото: ГУ НП у Львівській області

У Львові з підозрою у шахрайстві затримали 33-річного городяна, котрий продавав неіснуючу техніку. Він брав у клієнтів передплату та зникав.

Про це розповіли у регіональному управлінні поліції.

Там кажуть, що підозрюваний створив на одній з торгівельних платформ в Інтернеті майданчик для продажу побутової техніки відомих виробників. Насправді товару в наявності у нього не було. Натомість, він отримував від клієнтів гроші у якості передплати за техніку, які згодом привласнював.

За даними поліції, одного із таких клієнтів чоловік обдурив на 2 тисячі гривень, нібито за придбання морозильної камери.

Нині львів'янинові загрожує штраф від 4 до 8 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або ж ув'язнення від 3 до 5 років.

Нагадуємо, у Львові правоохоронці викрили 20-річного хлопця, який продавав підроблені навушники, видаючи їх за оригінальну продукцію відомої компанії. А також львів'янин ошукав щонайменше сімох людей, продавши їм неіснуючі запчастини в мережі.

Раніше в регіональному управлінні поліції розповідали, що від початку нинішнього року у Львівській області викрили 90 людей, яких підозрюють у шахрайстві. Там також назвали найпопулярніші шахрайські схеми в регіоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: