Опалювальний сезон: на Львівщині усі котельні забезпечать резервним живленням

опалення2

Нині відомо, що Львівська область готова до прийдешнього опалювального сезону на 70%. Повністю в регіоні це мають зробити до першого жовтня.

Про це розповів очільник військової адміністрації Львівщини Максим Козицький.

З його слів, майже усі котельні, теплові пункти, насосні станції, водоканали та теплоенерго забезпечили резервними джерелами живлення, інші – у процесі.

Він також додає, що працює над тим, аби бути максимального готовими до різних варіантів розвитку в осінньо-зимовий період.

Підготовка до опалювального сезону на Львівщині

Раніше в Львівській ОВА звітували, що в області діють 1682 котельні, а станом на початок серпня вже готові до опалювального сезону 1026.

Планують заміну десятка котлів та такої ж кількості капітальний ремонт. В межах підготовки житлового фонду проводять роботи з ремонту внутрішньобудинкових систем електропостачання, ремонту внутрішньобудинкових систем постачання теплової енергії  та гарячої води та промивання  внутрішньобудинкових систем постачання теплової енергії.

Що буде у разі блекауту?

Загалом комплексно підготували 11 тисяч 508 житлових будинків та 1 тисячу 535 об’єктів соціальної сфери.

Стан готовності водопровідно-каналізаційного господарства області складає 63%. Запланували ремонт та заміну 45 км. водопровідних та каналізаційних мереж.

На випадок відключення електроенергії заклади охорони здоров’я і соціального захисту на 100% забезпечили генераторами, переконує глава області.

Крім того, упродовж підготовки до осінньо-зимового періоду здійснюють перевірку наявності та готовності до експлуатації резервних джерел живлення в  закладах освіти, культури, теплопостачальних та водопровідно-каналізаційних підприємствах.

Нагадуємо, торік на Львівщині опалювальний сезон завершився 13 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: