У Червонограді шахрай торгував неіснуючими запчастинами до авто

370478584_685090970329344_1801321125470751024_n
Фото: поліція Львівської області

З підозрою у шахрайстві в Червонограді Львівської області затримали 36-річного чоловіка. Він продавав у Мережі деталі до автомобілів, яких насправді не мав.

Про це розповіли у регіональному управлінні поліції.

Там кажуть, що підозрюваний відкрив у одній із соцмережах крамницю із продавжу автозапчастин, хоча товару у нього не було. Він брав від клієнтів завдатки та більше не відповідав на їхні повідомлення. Так, одного із покупців чоловік обдурив на 800 гривень, а іншого — на 1400 грн.

Нині чоловікові загрожує штраф від 4 до 8 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Шахрайство на Львівщині

Нагадуємо, 17-річний мешканець міста Новояворівськ займався тогівлею в інтернеті подарункових боксів, яких не існувало. Так, він обдурював потенційних покупців та отримував від них передплату за товар.

Окрім цього, у Львові правоохоронці викрили 20-річного хлопця, який продавав підроблені навушники, видаючи їх за оригінальну продукцію відомої компанії. А також львів'янин ошукав щонайменше сімох людей, продавши їм неіснуючі запчастини в мережі.

Раніше в регіональному управлінні поліції розповідали, що від початку нинішнього року у Львівській області викрили 90 людей, яких підозрюють у шахрайстві. Там також назвали найпопулярніші шахрайські схеми в регіоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: