На Львівщині священники допомагатимуть людям, які пережили втрату

ruky_obijm

У Львові відбулось засідання ради Церков та релігійних організай. У межах цього вирішили, що священники, пастори та інші керівники релігійних організацій зможуть пройти навчання, аби надавати психологічну допомогу.

Про це повідомив очільник військової адмінітстрації регіону Максим Козицький у п'ятницю, 25 серпня.

«Насамперед йдеться про допомогу людям, які втратили рідних, тим, чиї близькі воюють або перебувають у полоні, тим, хто розшукує зниклих безвісти. Якщо священник не зможе допомогти, важливо, щоб він знав, куди скерувати людину, аби вона отримала фахову підтримку. Цей напрям співпраці стане частиною нашої обласної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки цивільного населення», —  написав він.

Навчання проведуть за сприяння Координаційного центру підтримки цивільного населення Львівської ОВА та партнерів центру. Офіси КЦ є у всіх районах нашої області, а з серпня і в громадах. Там люди, які перебувають у складних життєвих обставинах, безкоштовно можуть отримати гуманітарну, психологічну, юридичну допомогу, підтримку з пошуком житла та роботи. Щоб дізнатися адресу центру у конкретному районі, телефонуйте на Гарячу лінію Львівської області: 112 або переходьте за посиланням.

Раніше ми розповідали, як спілкуватися з людьми, які втратили своїх близьких.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: