Львівські хірурги взяли сухожилля з руки, аби прооперувати дівчинку з вадою повіки

368383747_151743631305456_7106344108696596559_n
Фото: Львівська обласна дитяча лікарня "Охматдит"

Про це повідомили на сторінці Львівської обласної дитячої лікарні «Охматдит».

Там кажуть, що пацієнтка родом із Рівного.

Осінню Ілона перенесла першу операцію, тепер дівчинці провели втручання вдруге.

Читайте також: Німецький хірург врятував око трирічної дівчинки із вродженою вадою

Зі слів мами дівчинки, Олени, операція минула успішно, довелось брати сухожилля із руки, бо бракувало м'яза. Ймовірно, на підлітка чекає ще одне втручання.

Нагадуємо, у червні нинішнього року до Львівської обласної клінічної дитячої лікарні вже водинадцяте приїхав німецький пластичний хірург Клаус Екнер. Цього разу його візит тривав 5 днів. Медик спільно з українськими колегами оперуватиме діток, які страждають від вродженого птозу повік, а також провів консультації.

Довідка

Клаус Екснер — доктор медицини, хірург з Франкфурта-на-Майні. Професійна кар’єра почалася у 1974 році. Працював у Федеральній лікарні збройних сил Гамбурга, у клініці Гамбург – Вандсбек, лікарні Санкт-Маркуса Франкфурта на Майні, лікарні Дьяконіци у Франкфурті на Майні. З 2013 року - член правління асоціації німецьких пластичних хірургів (нині DGPRÄG) і член-засновник асоціації німецьких естетичних пластичних хірургів. В межах кожного візиту до Львова  Клаус Екснер проводив лекції для лікарів 8-ї лікарні м. Львова та працівників університету. За підтримки Клауса Екснера  двоє хірургів з України проходили стажування в клініці пластичної, реконструктивної хірургії та хірургії кисті у Франкфурті. Працює над створенням програми для стажування хірургів з України в Німеччині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: