PHOENIX INVEST: розвинена інфраструктура як перевага сучасного будівництва

4

Компанія PHOENIX INVEST створює котеджі, які продає по всьому світу. Особливість цих готелів — інфраструктура.

Із темою «Ефективне масштабування коштів» на Lviv Invest Forum виступив Олександр Редька  — засновник інвестиційно-будівельної компанії Фенікс Інвест ДП. Він також розповів про свою компанію.

фото: лекція Олександра Редьки, Дивись.info

Історія компанії та її засновника

До 2014 року Олександр Редька займався бізнесом у Дніпрі. Він мав кілька нічних клубів. Вже тоді його основною метою було дати людям позитивні емоції. Але з початком війни усе змінилося: чоловік потрапив на фронт, де отримав поранення ноги. Тепер у його ногу встановлений протез — згенерована шестисантиметрова кістка. Цілий рік після поранення Олександр не міг ходити і за цей час написав книгу під назвою «Волонтер. Філософія пожирання». Після цього він зрозумів, що таке «закон бумеранга». Це правило стало його філософією:

«Коли ти посилаєш у цей світ добро, воно обов'язково повертається добром. Якщо ти робиш якусь хе*ню, тобі рано чи пізно доведеться за неї відповідати. Відповідно, коли я тільки став на ноги, я точно знав, що в Україні жити не хочу. Коли лежав, прочитав книгу "Алхімік" (Пауло Коельйо) і зрозумів, що я хочу знайти скарби, хочу досягти успіху».

Цей успіх йому потрібен був, щоби мати можливість змінювати світ на краще. Але в Україні Олександр майбутнього для себе не бачив. Тому він подорожував: жив в Іспанії, Таїладні, Азії, на Кіпрі, де працював у потужній міжнародній компанії — почав будувати готелі. Йому це дуже подобалося. За кілька років чоловік зробив кар'єру виконроба, під керівництвом якого працювало вже вісім сотень людей. Разом вони створювали комплекси на 20-30 тисяч туристів. Однак перешкодою для розвитку за кордоном стала епідемія коронавірусу.

«Я повернувся в Україну. Тут тільки зароджуються поняття керуючих компаній, поняття спільної нерухомості, коли у готелях багато власників. Мені не було чим займатися, я приїхав на Буковель відпочивати на кілька тижнів і побачив, що дійсно класних готелів там немає, і вирішив відзначитися».

фото: лекція Олександра Редьки, Дивись.info

На той момент Олександр уже розумів, як будувати швидко і чого потребує туристичний ринок Європи. Тож розпочав створювати нерухомість в Карпатах. Але завданням було не просто звести комплекс і продати його, а повернутися на Кіпр успішним бізнесменом. Для цього слід було створити якісний продукт. В Україні на той момент ставали популярними геошурупи, легкі котеджі, тобто зведення легких фундаментів.

«Ми підхопили цю тему, я знайшов приміщення, почав скуповувати промислову нерухомість, організовувати завод. І за кілька років нам вдалося організувати підприємство, на якому ми робимо більшу частину комплектуючих — від геошурупів до фундаменту, меблів і так далі. За рахунок цого у нас нижча собівартість».

Пізніше Олександр знову повернувся на Кіпр, побував в Іспанії, у Чехії, Польщі та Америці, Канаді, де знайшов замовників для розвитку бізнесу. Тож сьогодні компанія створює котеджі, які продає по всьому світу. Особливість цих готелів — інфраструктура.

«Поки наші конкуренти думають, як створити класний дизайн, ми будуємо штучні моря, сеноти, годинники "Майя" і безліч інших речей типу озер із золотими карпами. Щоб приїжджаючи люди отримували емоції. Тобто ми більше вкладаємося в інфраструктуру, і це дуже важливо».

Про PHOENIX INVEST

Будівельно-інвестиційна компанія ФЕНІКС ІНВЕСТ ДП пропонує формат інвестицій в орендну нерухомість за моделлю — інвестор купує котедж або апартаменти, вони здають його в короткострокову або довгострокову оренду, а інвестор отримує щомісячний пасивний дохід. За таким принципом зараз продають багато об'єктів нерухомості у США та Європі.

Профільна керуюча компанія пропонує власникам нерухомості обслуговування обʼєктів, послуги маркетингу та професійний клієнтський сервіс із забезпеченням комфортного та безпечного проживання гостей у нерухомості, організації та проведенням дозвілля та відпочинку гостей.

Станом на сьогодні підприємство звело та продало 275 котеджів та апартів, залучило 261 інвестора, які довірили свої кошти для розвитку та загалом 42 га забудованої території.

Великих інвестиційних проєктів ФЕНІКС ІНВЕСТ має чотири.

«PHOENIX Relax Park»

Це котеджне містечко з власною інфраструктурою в самому серці Карпат (село Поляниця, Буковель). Територія містечка складає 17 гектарів, на яких розміщено понад 126 будинків та два корпуси з апартаментами. Крім цього, для вас доступні SPA-комплекс, два відкриті басейни на території, ресторан, зони для пішохідних прогулянок та заняття спортом, окремі зони для дітей, контактний зоопарк та багато іншого.

Проект уже запущений.

«PHOENIX MEDICAL RESORT»

Прокт стартує у вересні. Це відпочинково-оздоровчий комплекс нового формату для всієї родини у Східниці.

Центр «PHOENIX»

Це багатопрофільний торговельно-розважальний центр у Буковелі. В комплексі є апартаменти, комерційна нерухомість з торговими площами, піздемним паркінгом, розважальним центром, бомбосховищем, бізнес-простором та відпочинковою зоною.

Проєкт стартує у лютому 2024 року.

«LAGOON»

Це проєкти в Іспанії, будівництво яких завершиться у червні наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: