Львівщина: головні події за добу

download
Фото: відкриті джерела

Вночі, 27 серпня, ворог здійснив пуск крилатих ракет з літаків стратегічної авіації ТУ-95 з території Каспійського моря

Чим жила Львівщина минулої доби розповів начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Менш ніж за годину до завершення повітряної тривоги, яка тривала з 04:02 по 06:23, Повітряні Сили ЗСУ попередили про входження ракет у повітряний простір Львівщини. Невдовзі вони змінили траєкторію руху. У нашій області влучань чи роботи ППО не було. В інших областях Повітряні сили знищили 4 ворожі ракети. Дякуємо захисникам і захисницям на всіх напрямках за те, що ця тривога закінчилася без наслідків для Львівської області», - пояснив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

У переддень професійного свята у Червонограді вшанували загиблих шахтарів. Світла памʼять усім, хто, виконуючи професійний обовʼязок, віддав найцінніше. Вічна памʼять нашим шахтарям, які загинули, захищаючи Україну на передовій.

Наша землячка з Яворівщини Софія Станько стала срібною призеркою чемпіонату світу з пауерліфтингу, який відбувся у Румунії в місті Клуж-Напока. Спортсмени з усього світу змагалися за звання найкращих. Вихованці Яворівської ДЮСШ вдалося продемонструвати другий результат! !

У Городоцькій ЗЗСО №4 І-ІІІ ст. ім. Т. Кулєби та А. Одухи повністю оновили харчоблок. Це вдалося завдяки співпраці Городоцької громади з американськими партнерами з проєкту HOVERLA/проєкт USAID в Україні. Капремонт здійснили коштом громади: повністю оновили електромережу, водопровідну та каналізаційну системи. Від партнерів школа отримала повну заміну устаткування харчоблоку: пароконвектомат, холодильні та морозильні шафи, посудомийну машину, лінію роздачі страв, марміти для перших та других страв, посуд для приготування їжі, посуд для їдальні.

На Стрийщині триває ремонт автомобільної дороги Нижня Луковиця – Горішнє. Запланували відремонтувати близько 1,4 км покриття. Роботи виконують коштом державного дорожнього фонду.

З Дрогобиччини до наших захисників вирушили ще три автомобілі, два прожектори та Starlink. Допомогу відправили Дрогобицька РВА та БФ «КОЛО».

«Сьогодні День міста відзначає Радехів. Дякую радехівчанам за той внесок, який вони щодня роблять у наближення нашої перемоги. Єдності, мирного неба та процвітання містові», - додав Максим Козицький.

Нагадаємо, на Львівщині в дах будинку влучила блискавка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: