На Львівщині відбудеться велопробіг на підтримку ЗСУ «Сила в єдності»

На Львівщині 2 вересня відбудеться благодійний велопробіг «Сила в єдності». Він пролягатиме територією Миколаївської, Новороздільської, Розвадівської, Тростянецької та Ходорівської територіальних громад.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської обласної військової адміністрації (ЛОВА).

Т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОВА Оксана Війтик зазначив, що учасники зможуть побачити тортонські пісковики, типові лісові букові комплекси  та ландшафти регіону Опілля, які мальовничо поєднані в межах регіонального ландшафтного парку «Стільське Горбогір’я». А також допомогти у зборі на підтримку Збройних сил України.

Також в ЛОВА підкреслили, що в межах події, безпосередньо на фініші велоакції у с.Поляна, відбудуться виступи молоді, презентація місцевої кухні та благодійний аукціон.

Організатори велоакції розповіли, що зібрані кошти будуть передані на потреби 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Крім того, підтримати благодійний збір можна пожертвувавши кошти на рахунок: 262026400951680255 (Гентош В.).

Організаторами велоакції є Миколаївська, Новороздільська, Розвадівська, Тростянецька та Ходорівська територіальні громади, ранчо «Гута Щирецька» і КЗ ЛОР «Спеціальна адміністрація регіонального ландшафтного парку «Стільське Горбогір’я».

Графік старту і реєстрація учасників велопробігу:

Скріншот графіку

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у вересні відбудуться онлайн-аукціони з продажу прав оренди земельних ділянок на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: