У Львові просять пожертвувати гроші за букети на 1 вересня на дитячу реабілітацію

168958-1_large
ілюстративне фото

З нагоди Дня знань у Львові закликають долучитись до акції задля розбудови Центру дитячої реабілітації UNBROKEN KIDS. Просять не купувати квіти на перше вересня, натомість пожертвувати їх на допомогу дітям, які постраждали через російське вторгнення в Україну.

Про це повідомили у Першому медичному об'єднанні міста.

UNBROKEN KIDS

Цей дитячий центр входить до системи Національного реабілітаційного Центру НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) і діє на базі Лікарні Святого Миколая, де лише за останній рік допомогли понад 60 тисячам дітей з усієї України.

Від початку повномасштабного вторгнення лікарня стала прихистком для важкопоранених дітей. Тут отримали лікування та пройшли реабілітацію 350 маленьких українців, які постраждали від російської агресії.

Поки триває війна та продовжуються ракетні удари по тилу, число дітей з мінно-вибуховими травмами лише збільшуватиметься. Всі вони потребують тривалого відновлення та постійної роботи з фізичними терапевтами. А дехто з них, як от пацієнти з ампутаціями та важкими опіками, потребуватимуть лікування та відновлення впродовж всього свого дитинства.

Читайте також: Без ґаджетів та стоячи — все, що потрібно знати про новий навчальний рік у Львові та області

Як долучитись до збору на обладнання для UNBROKEN KIDS?

Зробити свій внесок у розбудову дитячої реабілітації можна за посиланням.

Діти війни

За даними українських прокурорів, в Україні через повномасштабне вторгнення росіян постраждали понад 1600 дітей. З них 503 неповнолітніх загинули, а щонайменше — 1117 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Однак ці дані не є остаточними, адже триває робота над їх встановленням на тимчасово окупованих територіях і там, де тривають активні бойові дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: