В'язень виправної колонії у Львові ошукав дружину воїна ЗСУ

шахрайство1

У Львові чоловік, який відбуває покарання у одній із виправних колоній, ошукав жінку. Остання — дружина військового, яка переказала підозрюваному гроші буцімто за можливість поговорити із чоловіком, який тривалий час не виходить на зв'язок.

Про це повідомили у регіональному управлінні поліції.

Там розповіли, що 51-річний чоловік побачив у Мережі допис від жінки, у якому йшлося про те, що вона розшукує свого чоловіка, який під час перебування у зоні бойових дій тривалий час не виходив на зв'язок.

Він зателефонував до авторки та пообіцяв надати їй можливість поспілкуватись з чоловіком, якщо вона заплатить

«Жінка переказала кошти на вказаний зловмисником номер мобільного телефону, проте, розмова з чоловіком так і не відбулась. Зрозумівши, що стала жертвою шахрая, потерпіла звернулась за допомогою у поліцію», — ідеться в повідомленні.

З'ясувалось, що підозрюваним у шахрайстві виявився в'язень одного із виправних закладів у Львівській області.

Шахрайство на Львівщині

Нагадуємо, 17-річний мешканець міста Новояворівськ займався тогівлею в інтернеті подарункових боксів, яких не існувало. Так, він обдурював потенційних покупців та отримував від них передплату за товар.

Окрім цього, у Львові правоохоронці викрили 20-річного хлопця, який продавав підроблені навушники, видаючи їх за оригінальну продукцію відомої компанії. А також львів'янин ошукав щонайменше сімох людей, продавши їм неіснуючі запчастини в мережі.

Раніше в регіональному управлінні поліції розповідали, що від початку нинішнього року у Львівській області викрили 90 людей, яких підозрюють у шахрайстві. Там також назвали найпопулярніші шахрайські схеми в регіоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: