Сили оборони України продовжують наступати на Бахмутському та Мелітопольському напрямках

365972744_640339438279138_2090751467342754900_n
Фото: Генштаб ЗСУ

Українські військові мали успіх в напрямку фронту Новоданилівка-Новопрокопівка. Там вони закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявленим цілям росіян та здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Про це повідомили в Генштабі Збройних сил України.

Там розповіли, що на Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують наступати південніше міста Бахмут, закріплюються на досягнутих рубежах.

Противник вів безуспішні наступальні дії в районах Мар’їнки, Новомихайлівки Донецької області та Вербового Запорізької області. Там армія РФ зазнає значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, застосовує резерви.

Крім того, Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських військ на Лиманському та Бахмутському напрямках.

Також противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новоєгорівки. Там тривають важкі бої.

Нагадаємо, раніше в Генштабі ЗСУ повідомляли, що за добу на фронті відбулися 25 бойових зіткнень із армією РФ.

Зокрема Авіація сил оборони протягом минулої доби завдала 14 ударів по районам зосередження особового складу та 4 - по зенітно-ракетним комплексам противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 1 артилерійський засіб на вогневій позиції та 2 радіолокаційні станції противника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: