У Львові стартував захід «Молодвіж. Нелегко, але мрій!»

img6353-eb81bd4d
Фото організаторів для ЛМР

У Львові розпочався шостий Всеукраїнський молодіжний захід «Молодвіж. Нелегко, але мрій!». Подія розпочалась із смарт-сніданку «Як зробити Український молодіжний фонд молодіжним» за участі представників профільних міністерств, громадських організацій та європейських інституцій

Про це пише Львівська міська рада.

Фокусна тема 2023 року – «нелегко, але мрій!», в центрі якої бажання, щоб молодь дозволяла собі мріяти навіть у час війни та мала потрібні інструменти для реалізації цих мрій.

«Цьогоріч Молодвіж про мрії. В нас концепція – нелегко, але мрій! Ми розуміємо, що це вже більше, ніж півтора роки війни і «м’язи мрій атрофувались», як казав Сергій Притула, тому ми хочемо нашим заходом повернути людям мрії і показати, що мрії – це першочергова мотивація до відбудови і відновлення України. Потрібно думати про те, яка буде Україна після війни, а ключову роль у відбудові буде брати молодь», – розповів головний координатор заходу Роман Цудний.

За словами організаторів, захід поділений на 4 блоки:

-   нелегко, але запалюй – це ментальний блок, який показує, що кожен може надихати когось і надихатись собою;

-   нелегко, але прагни – великий блок про те, що Україна має стати, а для когось і вже є мрією, як для інших держав;

-   нелегко, але досягай – про те, що кожна дія потроху наближає до мети;

-   нелегко, але проживай – це розважально-відпочинковий блок вечірньої програми. Минулоріч організатори свідомо від нього відмовились, а цього разу додали для перезагрузки відвідувачів, щоб люди попри війну донатили і жили.

Загалом на Молодвіжі цьогоріч близько 60 спікерів. Зокрема Олександра Гонтар розповість про особистий бренд в медіа і залучення аудиторії, Мар’яна Мамонова – про життя після полону і плани на майбутнє, а Сергій Притула – про те, як український волонтерський рух змінює світ навколо.

До повномасштабного вторгнення Молодвіж проходив 24 години, але цьогоріч, у зв’язку з комендантською годиною, захід триватиме 12 годин.

Також на Молодвіжі є окрема локація, де представлені 35 громадських організацій, кожна з яких має нагоду презентувати себе відвідувачам.

Цьогоріч на захід зареєструвалось 5 тисяч молодих людей, які готові обговорювати критичні питання і шукати інструменти та шляхи реалізації.

Нагадаємо, «Молодвіж» – щорічний всеукраїнський молодіжний захід, який відбувається у вересні у Львові з 2018 року. Організатори: МолоДвіжЦентр.Львів з мережі молодіжних просторів ТВОРИ! та активна молодь міста.

Читайте також про головні новини за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: