У понеділок стартує другий етап навчання для готельєрів та рестораторів Львова

rb61746-910f5400
Фото: Роман Балук

4 та 5 вересня у Львові відбудеться другий етап навчання для готельєрів та рестораторів «Гостинність без обмежень». Експерти розповідатимуть представникам сфери гостинності про те, як адаптувати свої заклади для потреб кожного відвідувача, зокрема для людей з інвалідністю

Проєкт є ініціативою управління туризму Львівської міськради, пише пресслужба ЛМР.

«Це другий етап навчань для представників сфери гостинності Львова. Першого разу ми залучили 40 готельєрів та рестораторів, для яких наші експерти провели лекції та практичні навчання у закладах.

Ми розуміємо, що за останній рік в нас різко зросла кількість маломобільних груп населення, тому наш обов’язок зробити заклади міста доступними для кожного. Щоб батьки з дітками і люди з інвалідністю могли однаково якісно отримати послуги у готелях та ресторанах і мали доступ до зручних вбиралень. Кожен має почувати себе гідно, де б він не був, і в якій ситуації він не опинився б», – каже Христина Лебедь, керівниця управління туризму Львівської міськради.

 Організатори планують після навчань розробити спеціальні стандарти гостинності. Цього року управління туризму має на меті провести навчання «Гостинність без обмежень» для пів тисячі представників сфери гостинності Львова.

Представники готельного та ресторанного бізнесу, які хочуть пройти навчання, можуть звертатися в управління туризму Львівської міської ради в соцмережах Lviv tourism office.

 Дати: 4 та 5 вересня, 8:30-18:00 год.

Місце: BANK Готель, м. Львів, вул. Листопадового Чину, 8

Програма «Гостинність без обмежень»

Читайте також про головні новини за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: