Турецький хірург прооперує у Львові 25 дітей із різними вадами

photo_5366551354656539192_y
Фото: ЗУСМДЦ

У Західноукраїнському спеціалізованому медичному центрі турецький пластичний хірург Хакан Агір спільно із українськими колегами проконсультував 40 пацієнтів із вадами. Вже провели кілька операцій.

Про це повідомили на сторінці львівського медзакладу.

Там розповіли, що хірурги вже запланували найбільшу кількість операцій — 25 — у межах одного візиту колеги із Туреччини.

«До нас звертаються діти із вродженими вадами голови, обличчя та шиї, з новоутворами складної черепно-лицевої локалізації, зі судинними мальформаціями тощо», — розповів дитячий хірург Орест Лешневський.

Усі візити Хакана Агір до Центру у Львові — благодійна ініціатива всесвітньовідомого фахівця.

Нагадуємо, це уже сьомий візит турецького фахівця у спеціалізований центр у Львові. Торік провели щонайменше 50 безкоштовних операцій дітям з різних куточків України та надали близько 200 амбулаторних консультацій.

Хакан Агір – професор пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії, Доктор медичних наук. Член Європейських рад пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії – U.E.M.S., ESPRAS, EBOPRAS, Міжнародного товариства пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії (ISPRAS), Міжнародного товариства естетичної пластичної хірургії (ISAPS), Австралійського товариства хірургії голови і шиї (ANZHNS) і кількох турецьких товариств пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії щелепно-лицевої хірургії та мікрохірургії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: