Два медичних заклади у Львові співпрацюватимуть з іноземними лікарнями

IMG_8025
Чорнобильська лікарня. Фото Микити Печеника

Дві львівські лікарні, а саме - Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр та Львівська обласна дитяча лікарня «ОХМАТДИТ» підписали офіційні меморандуми про співпрацю з іноземними клініками. 

Про це повідомили в пресслужбі Львівської військової адміністрації.

Там розповіли, що така подія сталася в межах третього Саміту перших леді та джентльменів міністри охорони здоров'я, де 14 країн ухвалили спільну заяву про розвиток медичного партнерства. 

Зокрема Львівський «ОХМАТДИТ» співпрацюватиме із французьким госпіталем Necker-Enfants Malades Hospital (Paris), а Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр буде працювати клінікою Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Читайте також «Я маю бути в курсі всього: як пацієнт спав, чи є в нього апетит, як він себе почуває», - фізичний терапевт

«Після підписання даної угоди між нашими установами буде налагоджена співпраця між лікарями - це обмін досвідом, стажування, проведення спільних операцій, конференцій, а також телемедичних консультацій», - розповів з нагоди такої події медичний директор з хірургічної роботи лікарні Богдан Мальований. 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Чорнобильській лікарні Львова облаштували амбулаторію за понад 3 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: