Головне за добу на Львівщині

Латинський_кафедральний_собор_(Львів)_16
Львів. Фото: Вікіпедія

Протягом минулої доби загроз ракетних ударів у Львівській області не виникало

Чим жила Львівщина минулої доби розповів начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

На Порталі місцевої статистики Львівської області тепер можна дізнатися про рівень дотаційності бюджетів громад. Показник допоможе розібратися у фінансовій стійкості кожної громади та зрозуміти, наскільки громада залежить від дотацій з державного бюджету.

Село Сушно Червоноградського району газифікували. Проклали та змонтували 8,9 кілометрів розподільного газопроводу та 183 газопроводи-вводи для житлових будинків. Газопостачанням забезпечать понад 500 місцевих мешканців.

Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр та Львівська обласна дитяча лікарня «ОХМАТДИТ» підписали офіційні меморандуми про співпрацю з іноземними клініками.
Спільну заяву про розвиток медичного партнерства ухвалили міністри охорони здоров'я 14 країн на третьому Саміті перших леді та джентльменів.

Також в межах Саміту Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького підписав Меморандум про співпрацю з Віденським медичним університетом.

У Львівському районі завершують ремонт мостового переходу на автодорозі Львів – Сухоріччя, що у селі Миклашів.

У Новояворівську на території Льодової арени відкрили спортивний зал з настільного тенісу. У ньому є сім столів для настільного тенісу, роздягальні та душові. Невдовзі при ДЮСШ «Янтар» створять секції для дітей військовослужбовців України, щоб займатись тенісом у новому залі.

Представники Норвезької ради у справах біженців провели інформаційну сесію щодо відновлення та компенсації за зруйноване житло для 12 ВПО, надали 15 юридичних консультацій в офісі Координаційного центру підтримки цивільного населення при Стрийській РВА.

В офісі при Яворівській РВА благодійний фонд «Карітас Львів УГКЦ» передав рюкзаки та канцелярію для 17 дітей з числа внутрішньо переміщених осіб.

Понад 800 тисяч гривень на купівлю дронів для ЗСУ зібрали під час благодійного вечора-аукціону у Львівському районі. Захід організували Мурованська громада та благодійний проєкт «Пташки Перемоги».

Прилад нічного бачення, саперний набір та принтер придбали для земляків на фронті за кошти, які зібрали під час благодійного ярмарку у Городоцькому садочку «Барвінок».

На Львівщині відбудеться масштабна екологічна акція «Всесвітній день прибирання 2023».

Дошкільнят, школярів та студентів запрошують взяти участь в конкурсі «Барви Дністра».

Сьогодні День міста відзначає Самбір.

Нагадаємо, у Самбірському районі вогнеборці ліквідували пожежу на фермі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: