З нагоди 30-річчя Дитячі клуби Львова отримали нову айдентику

41
Фото: ЛМР

Цьогоріч Дитячі клуби Львова святкують 30-ту річницю від дня свого заснування. Управління молодіжної політики Львівської міської ради запросило усіх педагогів та працівників Установ дитячо-юнацьких та молодіжних клубів до Центру Довженка, аби подякувати за плідну працю та презентувати оновлений логотип. До заходу долучилась заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань Ірина Кулинич.

Про це інформує Львівська міська рада.

Розпочався захід з демонстрації нового брендингу мережі Дитячих клубів Львова. Старий логотип установи існував ще з 2010 року. Завдяки співпраці простору дизайну та медіа Pixlab та освітнього акселератора Ampli було створена проєкт “На практиці 2.0”, на якому власне і розробили новий логотип для Дитячих клубів Львова.

Відтак заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань Ірина Кулинич та керівник управління молодіжної політики  Ростислав Юник подякували працівникам Установ дитячо-юнацьких та молодіжних клубів кожного району Львова за плідну працю та вручили подяки.

“Я вдячний кожному педагогу та працівнику Дитячих клубів Львова за вагомий внесок у розвиток дитячого та молодіжного дозвілля у місті Львові. Саме ці люди вкладають частинку своєї душі у кожну дитину, котра відвідує гуртки.

Мережа Дитячих клубів Львова стрімко розвивається, тож дуже хочу, щоб новий навчальний рік був плідним та цікавим”, - сказав Ростислав Юник, керівник управління молодіжної політики Львова. 

Читайте також про головне за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: