У Червонограді з'явився молодіжний простір

image-30
Молодіжний простір у Червонограді. Фото: Львівська ОВА

У Народному домі Червонограда відкрили молодіжний простір. Ремонти розпочались у травні нинішнього року.

Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації 11 вересня.

У приміщенні площею 400 м. кв. облаштували кухню з необхідною технікою та приладдям, кімнату для активного відпочинку, кімнату-спальню на 4 особи, санвузли та душові, поставили 30 розкладних ліжок, щоб молодіжні творчі колективи з інших регіонів і країн могли зупинитися з ночівлею. Також відремонтували фоє.

Допомогли створити Молодіжний простір німецький благодійний «Фонд Мерклє» та особисто голова Фонду Крістен Мерклє та голова представництва фонду в Україні Галина Томків – зокрема, фонд підтримав створення центру фінансово. Мальтійська служба допомоги надала 30 розкладних ліжок.

Читайте також: Молодіжний простір у Львові, або Як популяризувати науку серед молоді

Ідея створення Молодіжного простору з’явилася після того, як народна вокальна студія Народного дому м. Червоноград «Червона Рута» неодноразово відвідувала з концертами німецьке місто Косвіг, де зупинялися у тутешньому молодіжному центрі. До слова, частину коштів для створення такого центру і в Червонограді вдалося зібрати завдяки виступам вокальної студії за кордоном.

Нагадуємо, у кожній громаді на Львівщині хочуть створити молодіжний центр, аби гуртувати юних мешканців регіону. Перший такий з'явиться у Рава-Руській.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: