Львів'янин викрав понад 600 тисяч гривень нібито за будівництво модульних будинків

суд
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

На Львівщині судитимуть чоловіка, якого підозрюють у шахрайстві. 57-річний мешканець Львова ошукав двох людей на понад 600 тисяч гривень, пообіцявши збудувати модульні будинки.

Про це розповіли у регіональному управлінні прокуратури.

Там кажуть, що підозрюваний розробив шахрайську схему. Він запевнив потерпілого, що може виготовити та встановити модульний будинок. Для цього він уклав з потерпілим фіктивний договір про виконання робіт. Представився заступником директора одного з будівельних підприємств Львова.

Згідно з договором, потерпілий сплатив аванс та додаткові витрати на суму 290 тис. грн. Ці гроші підозрюваний привласнив.

За аналогічним планом він «опрацював» також й іншого потерпілого, заволодівши 367 тис. грн. Загалом чоловік обікрав людей на 657 тисяч гривень.

До слова, модульні будинки зводять з готових, попередньо підготовлених збірних конструкцій (модулів).

Нагадуємо, львів'янин ошукав щонайменше сімох людей, продавши їм неіснуючі запчастини в мережі.

Шахрайство на Львівщині

Раніше ми розповідали, що 17-річний мешканець міста Новояворівськ займався тогівлею в інтернеті подарункових боксів, яких не існувало. Так, він обдурював потенційних покупців та отримував від них передплату за товар.

Окрім цього, у Львові правоохоронці викрили 20-річного хлопця, який продавав підроблені навушники, видаючи їх за оригінальну продукцію відомої компанії. А також львів'янин ошукав щонайменше сімох людей, продавши їм неіснуючі запчастини в мережі.

Раніше в регіональному управлінні поліції розповідали, що від початку нинішнього року у Львівській області викрили 90 людей, яких підозрюють у шахрайстві. Там також назвали найпопулярніші шахрайські схеми в регіоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: