Центр психологічної підтримки «RAZOM з тобою» запрацював у Львові

image (6)
Відкриття центру. Фото: ЛОВА

У середу,13 вересня, у Львові відкрили Центр психологічної підтримки «RAZOM з тобою». Тут надаватимуть безкоштовну психологічну підтримку людям, які постраждали від війни.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

Там розповіли, що в центрі кваліфіковані психологи проводитимуть регулярні індивідуальні та групові консультації, тренінги, лекції та різні види занять для дорослих та дітей. Центр розташований за адресою проспект Червоної Калини, 81 (Центр Довженка).

Проєкт «Центр психологічної підтримки «RAZOM з тобою» реалізує Благодійний фонд «Разом для України» за підтримки Direct Relief. Окрім Львова, такі Центри функціонують ще у декількох областях – Київській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Дніпропетровській та Харківській.

Урім того, виконавча директорка БФ «Разом для України» Евеліна Курілець розповіла, що фахівці Центру і до цього надавали необхідну допомогу дітям, ветеранам та їхнім родинам у Львові. Тому відкриття такого приміщення дозволить розширити діяльність та проводити групову терапію чи подбати про діток, поки батьки отримують необхідну консультацію.

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький зазначив, що з ініціативи Львівської ОВА у всіх районах нашої області працюють координаційні центри підтримки цивільного населення. Там людям у складних життєвих обставинах безкоштовно надають різні види допомоги. Лише від початку року наші партнери надали у таких центрах понад 21 тисячу психологічних послуг. Проєкт реалізовують відповідно до Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», яку втілюють з ініціативи Олени Зеленської. Запит лише зростає.

У ЛОВА зазначили, що зараз у команді Центру працює 6 психологів. Це фахівці, які мають навички роботи з різними травмами у дітей, підлітків, дорослих. «RAZOM з тобою» продовжує набирати людей у команду. Обов’язковими вимогами є вища профільна освіта та досвід роботи. Проєкт постійно підвищує кваліфікацію своїх фахівців через супервізію, різноманітні курси, роботу з іноземними фахівцями.

 Підкреслимо, що звертатися у Центр може кожен, хто потребує допомоги. Для цього варто звернутися за номером телефону: +380683853567.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в одному з сіл Львівщини з'явився мурал на будівлі Народного дому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: