У Львові в чоловіка знайшли наркотиків на понад 700 тисяч гривень

378982750_698331875671920_5031206336141124407_n
Фото: поліція Львівщини

У Львові затримали 35-річного чоловіка, якого підозрюють у наркоторгівлі. Він розповсюджував психотропні речовини шляхом «закладок».

Про це повідомили у регіональному управлінні поліції.

Там кажуть, що викрили підозрюваного 14 вересня. У нього вдома провели обшук та виявили 62 розфасовані зіп-пакети, 312 готових «закладок» та поліетиленовий пакет із психотропною речовиною «амфетамін» загальною вагою близько 1 кілограма 200 грам.

Як розповіли правоохоронці, за цінами «чорного ринку» вартість цих заборонених речовин становить понад 700 тисяч гривень.

Окрім цього, знайшли засоби для фасування, електронні ваги, мобільні телефони та інші речові докази.

Через підозру у наркоторгівлі відкрили кримінальне провадження. За статею, чоловікові може загрожувати від 6 до 10 років ув'язнення із конфіскацією майна.

Раніше ми розповідали, що мешканця Бродів засудили на 6 років за торгівлю нарковмісних таблеток.

Наркозлочини на Львівщині

За два місяці нового року у Львівській області затримали 63 людей із підозрою у наркоторгівлі та «закладчиків», повідомили у регіональному управлінні поліції 7 березня.

Там кажуть, що з незаконного обігу вилучено більше 8,5 кілограмів наркотиків та психотропних засобів, а також понад 1700 нарковмісних таблеток. Натомість приблизна вартість вилученого, за цінами «чорного ринку», становить майже 7 мільйонів гривень.

У поліції додали, що затримали наркоторговців у Дрогобичі, Стрию, Сокалі, Бродах, Брюховичах, Городку, Жовкві, а також в інших містах і селищах області. Найбільше - у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: