У Львові урочисто відкрили Пластовий рік

img1855-de948908
Автор - Роман Балук

Сьогодні, 17 вересня, у Львові, у Парку культури та відпочинку ім. Б.Хмельницького, урочисто відкрили Пластовий рік 2023. Це – традиційний щорічний урочистий захід початку нового Пластового року після активного таборового літа. Цьогоріч він проходить під гаслом: «Де би не були, повернемось сюди».

Членів осередку національної скаутської організації привітав міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляє Львівська міська рада.

«Зараз Пласт має багато таборів і це правильно. Бо нам всім треба мати вишкіл. Ми живемо в складний час. Пласт відкрив себе по-новому. Сьогодні дуже багато пластунів воюють, багато - отримали поранення, багатьох ми втратили. 

Ви, як лідери, маєте бути прикладом для своїх друзів, колег, знайомих. Бо якщо ти пластун – ти є лідер», - сказав міський голова Андрій Садовий.

Також від імені громади міста мер Андрій Садовий вручив подяки трьом пластунам Львівської міської молодіжної громадської організації «Станиця Львів Пласту – Національної скаутської організації України». Так, за відданість національній ідеї і пластовим ідеалам, реалізацію важливих ініціатив, активну волонтерську діяльність задля потреб української армії подяки отримали: пластунка-сеньйорка Марта Гореча, старшопластунка гетьманська вірлиця Зоряна Геник та старшопластун Остап Жовківський.

Додамо, серед подій відкриття Пластового року – активні теренові змаги для найменших учасників та благодійний ярмарок для збору коштів на потреби військових.

Читайте також: Українські захисники піднялися на гору Ключ у «Сколівських Бескидах»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: