Ще один МАФ знесуть у Львові

мафи 1
МАФ. Фото ілюстративне: з відкритих джерел

У Львові на виконавчий комітет ухвалив рішення демонтувати МАФ, який розташована на вулиці Шевченка, 105-107. Його мають забрати протягом двох місяців.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міськради, у середу, 20 вересня.

Зокрема у рішенні виконавчого комітету йдеться, що самовільно встановлену споруду на вул. Т. Шевченка, 105-107 демонтують «з метою усунення наслідків порушень вимог законодавства при розміщенні тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності у Львівській міській територіальній громаді».

У рішенні також зазначено, що МАФ належить товариству з обмеженою відповідальністю «Гал-Діком».

Крім того, в ЛМР підкреслили, якщо власник добровільно не демонтує МАФ протягом 60 днів, то це має виконати комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління» за участю представника Залізничної районної адміністрації.

Демонтаж МАФів у Львові

Нагадуємо, у грудні 2019 року на сесії міської ради депутати проголосували за ухвалу, яка й дала старт наведенню ладу з тимчасовими спорудами у Львові. Тоді ж було вирішено: 1350 МАФів залишать на вулицях міста, а 200 кіосків підуть на демонтаж. У список на знесення потрапили ті, на які були скарги мешканців, бо там продавали алкоголь, і ті, які роками не сплачували податків, зайняли більше міської території, ніж зазначили в документах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: