У Львові судитимуть трьох зрадників з «ДНР»

суддя виносить вирок
Ілюстративне фото/Укрінформ

На лаві підсудних опинились троє українців, яких звинувачують у державній зраді та участь у терористичній організації, так званій «ДНР». Їх судитимуть у Львові.

Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Там розповіли, що мешканці Донецької області вступили до лав збройного формування так званої «ДНР». За час проходження військової служби двоє обвинувачених охороняли місця дислокації підрозділів РФ та забезпечували фільтраційні заходи місцевого населення на блокпостах.

Ще один підсудний виконував обов’язки начальника штабу полку. Він надавав накази підпорядкованим військовослужбовцям щодо ведення бойових дій проти Збройних Сил України. Також чоловік відповідав за мобілізаційну готовність полку та військову дисципліну, організовував караульну і внутрішню службу тощо.

Раніше ми розповіли, що бойовик «днр» зі Львівщини обстрілював «Азовсталь». Галицький районний суд виніс вирок 46-річному мешканцю Львівщини, який воював на боці  квазіреспублік  у складі в складі 1-го армійського корпусу народної міліції «днр». Йому заочно присудили 15 років позбавлення волі з конфіскацію майна. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: