Ми ріжемо логістичні шляхи росіян на Бахмутському напрямку – Євлаш

382709520_660338826279199_2842887609800163294_n

Збройні сили вже дістають до одного логістичного маршруту росіян на Бахмутському напрямку та працюють над тим, аби перерізати інші.

Про це розповів керівник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону, пише Українська правда.

"Один зі шляхів, ми вже можемо до нього добивати, це траса Бахмут – Горлівка, яка знаходиться за 3 км від лінії зіткнення, це робоча дистанція для наших мінометів та БПЛА.

Також у противника ще залишається декілька логістичних трас, якими він постачає забезпечення до бахмутського угруповання, це і траси, які ведуть з окупованої території.

Проте ми продовжуємо зараз різати ці шляхи й продовжимо це робити далі, аби знекровити російське угруповання на цьому напрямку і завдати йому максимальних втрат" - розповів він.

За словами Євлаша, вперше після тривалої перерви ворог спробував перевірити оборону ЗСУ поблизу Білогорівки, кинули в бій своїх в’язнів – всі вони були знищені.

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський передбачив під час свого візиту до Вашингтона, що ЗСУ звільнять Бахмут до кінця року, що вказує на відмінність позиції України та США щодо контрнаступу.

Зауважимо, що за добу ЗСУ знищили майже 400 російських вояк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: