ЗСУ прорвали російські укріплення на заході Запорізької області - американські аналітики

382710044_660338862945862_4997164729561636910_n

Українські сили прорвали російські польові укріплення на захід від Вербового на заході Запорізької області.

Про це повідомили в інституті вивчення війни (ISW).

Попри те, що ЗСУ прорвали російські укріплення, але вони є не кінцевою оборонною смугою глибокої оборони Росії в західній Запорізькій області, а скоріше певною серією найкраще підготовлених польових укріплень, розташованих у вигляді частини майже безперервного поясу протитанкового рову, зубів дракона та бойові позиції приблизно в 1,7 - 3,5 км на захід від Вербового.

На кадрах бойових дій, опублікованих 22 вересня, видно знищені українські протимінно-захищені протимінні засоби (MRAP) і БМП-2, які діють трохи за лінією окопів на російських бойових позиціях поблизу Вербового, що вказує на продовження прогресу України в розгортанні більшої кількості важкої техніки за межами російського триєдиного поясу протидії. автомобільний рів, зуби дракона та бойові позиції.

Супутникові знімки свідчать про те, що за останні 96 годин українські війська наблизили важку техніку до Вербового.

Командувач Таврійського угруповання військ ЗСУ бригадний генерал Олександр Тарнавський в інтерв'ю CNN  заявив, що українські війська здійснили «прорив» на лівому фланзі під Вербовим і що українські війська продовжують наступ.

The Wall Street Journal 21 вересня повідомили, що українські сили здійснили «обмежений прорив» на захід від Вербового з посиланням на неназваного офіцера українських Десантно-штурмових військ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: