У Львові безкоштовно стерилізуватимуть собак та котів

собака6
Фото Микити Печеника, ілюстративне

У львівському притулку «Домівка врятованих тварин» стартує програма безкоштовної стерилізації/кастрації котів та собак. Вона триватиме п'ять днів.

Про це повідомили на сторінці Домівки.

Котів та собак прийматимуть у Домівці врятованих тварин за адресою: вул. Олекси Довбуша, 24. Щодня з 7:30 до 11:00 (година закриття черги та прийому може змінюватися залежно від кількості людей). Попереднього запису немає, фахівці працюватимуть з пацієнтами почергово.

Організатори просять враховувати – кількість місць обмежена.

«Ми спільно з американською організацією зможемо прооперувати близько сотні тварин на день: опираючись на можливості хірургів та обмежений запас медикаментів, тому просимо поставитись з розумінням. Ми зробимо все, що в наших силах, проте не зможемо допомогти всім одночасно», – кажуть у Домівці врятованих тварин.

Також разом із стерилізацією, тварини отримають безкоштовну вакцинацію та обробку від паразитів. Усі хірургічні втручання та догляд за тваринами буде проводитися кваліфікованими та досвідченими ветеринарами.

Для додаткових питань звертайтесь за телефоном: 0 (93) 875 38 43.

Нагадуємо, у Домівці врятованих тварин, що у львівському парку «Знесіння», планують створити спеціальні вольєри для птахів для того, щоб проводити там реабілітацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: