У Львові депутати не підтримали петицію про заборону висотної забудови в мікрорайоні Під Голоском

сесія ЛМР
Скриншот зі запису сесії ЛМР

У четвер, 28 вересня, відбулося сесія Львівської міської ради. На ній депутати розглянули електронну петицію про «Заборонити висотну забудову і створити парк в мікрорайоні Під Голоском».

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Там розповіли, що цього разу депутати не проголосували за цю пеицію. Зокрема 32 депутатів з 46 підтримали розгляд петиції. Троє депутатів утримались, ще 11 не голосували.

Авторкою петиції є мешканка мікрорайону Під Голоском Анастасія-Марія Сейко. Вона звернулася до депутатів з проханням підтримати ухвалу про розгляд питання. Також закликав підтримати петацію міський голова Львова Андрій Садовий.

Варто зазначити, що вже вдруге на сесії Львівської міської ради депутати не підтримують ухвалу про розгляд петиції про заборону забудови мікрорайону Під Голоском та створення там парку.

Крім того, у ЛМР зазначили, що з 2020 року у Львові діє мораторій на видачу містобудівних умов та обмежень на нове будівництво у мікрорайоні Під Голоском.

Зокрема в серпні цього року виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив будівельній компанії в обмін на будівництво школи і дитсадка, звести невеликий житловий комплекс на 65 квартир у цьому мікрорайоні. Відповідне рішення було погоджене з робочою групою, куди входять мешканці мікрорайону. Тому на Малоголосківській планують збудувати загальноосвітню школу на 450 учнів разом з дитсадком на 70 дітей.

Читайте також Механічний завод у Львові: чому там планують збудувати житловий квартал

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: