Ще один незаконно встановлений МАФ демонтують у селищі біля Львова

мафи 1
МАФ. Фото ілюстративне: з відкритих джерел

У п'ятницю, 29 вересня, відбулося засідання виконавчого комітету Львівської міської ради. На ньому хвалили рішення демонтувати тимчасову споруду на вул. Шевченка у с. Малехів.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Зокрема директор департаменту містобудування Тарас Кубай розповів, що кіоск встановлений самовільно без належних дозволів.

За його словами, МАФ демонтують з метою усунення наслідків порушення вимог законодавства при розміщенні тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності у Львівській міській територіальній громаді.

Крім того, у ЛМР зазначили, що власнику тимчасової споруди рекомендують демонтувати її добровільно  впродовж місяця. Оскільки, якщо він не зробить цього самостійно, демонтажем займеться комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління» спільно з Шевченківською районною адміністрацією.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львові знесуть ще один незаконний МАФ.

Про демонтаж МАФів на Львівщині

Нагадуємо, у грудні 2019 року на сесії міської ради депутати проголосували за ухвалу, яка й дала старт наведенню ладу з тимчасовими спорудами у Львові.

Тоді ж було вирішено: 1350 МАФів залишать на вулицях міста, а 200 кіосків підуть на демонтаж. У список на знесення потрапили ті, на які були скарги мешканців, бо там продавали алкоголь, і ті, які роками не сплачували податків, зайняли більше міської території, ніж зазначили в документах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: