ППО вночі знищила 24 ударних дрони над Україною

дрони-камікадзе
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

У ніч на 5 жовтня армія РФ атакувала Україну ударними безпілотними літальними апаратами («Шахеди»). Це відбулося з південного напрямку (мис Чауда -ТОТ Крим).

Про це повідомили в Повітряних силах ЗСУ.

Там розповіли, що усього зафіксовали пуски 29 ударних безпілотних літальних апарати. Зокрема ППО знищила 24 «Шахеди» в межах Одеської, Миколаївської та Кіровоградської областей.

Скриншот з телеграм-каналу ПС ЗСУ

Нагадаємо, в ранковому зведенні Генштабу повідомили, що протягом минулої доби на фронті армія РФ завдала 5 ракетних та 60 авіаційних ударів, здійснила 47 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях українських  військ, так і по цивільних об’єктах. Також відбулися 57 боєзіткнень.

Наступальна операція ЗСУ

У Генштабі зазначили, що Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, а також наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку. Там вони завдають окупантам втрат в живій силі та техніці та продовжують закріплятися на зайнятих рубежах та виснажують ворога.

У зоні відповідальності ОСУВ «Одеса» на Херсонському напрямку Сили оборони продовжують вести контрбатарейну боротьбу, знищують склади та наносять успішне ураження по тилах противника.

До того ж, за минулу добу авіація Сил оборони завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. А підрозділами ракетних військ нанесено ураження по пункту управління, 3 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 10 артилерійських засобах та по складу боєприпасів противника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: