НЕЗЛАМНІ: у Львові впроваджують новий напрям лікування посттравматичних розладів

TRU_3009
Фото: НЕЗЛАМНІ

Спеціалісти львівського Центру ментального здоров'я UNBROKEN впроваджують новий напрямок лікування посттравматичного синдрому спільно із британським композитором Найджелом Осборном.

Про це розповіли у Центрі.

Музикотерапія стабілізує роботу мозку та допомагає людині опанувати біль, стрес, депресію та тривожність. Як наголошують медики, музика створена з певних звуків та частот, які здатні впливати на роботу головного мозку. Вони структурують його роботу та відновлюють відчуття плину часу.

Навчання спеціалістів Центру ментального здоров’я відбувається в межах проєкту «Art Therapy Force» за безпосередньої участі британського композитора Найджела Осборна. Музикант працював у багатьох гарячих точках, такі як Боснія, Уганда, Сирія, Чечня. І вже понад 30 років професор вивчає напрямок музичної терапії. За цей час він розробив власну авторську методику лікування музикою, яка включає в себе різні музичні техніки та підходи.

Читайте також: У Львові, в центрі НЕЗЛАМНІ, пацієнти спробували новий вид реабілітації 

Найджел Осборн у своїх лекціях надає фахові академічні знання своїм колегам для створення навчального осередку для психотерапевтів. У кожній лекції розглядали важливі аспекти впливу музики та ритму на травму, методи роботи та організації процесу відновлення.

Нагадуємо, у Львові ізраїльські психотерапевти обмінювались досвідом із українськими колегами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: