Спортсмени з Львівської області вибороли 24 медалі на Чемпіонаті України з важкої атлетики

спортсмени
Спортсмени на Чемпіонаті України. Фото: ЛОВА

У суботу, 7 жовтня, завершився Чемпіонат України. Львівські спотсмени здобули 14 медалей серед молоді до 23 років та 10 медалей серед юніорів та юніорок до 20 років.

Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Там розповіли, що збірна Львівщини виборола перше місце у командній першості, суттєво обійшовши конкурентів – зі здобутком 1237,5 очок. На другому місці розташувалася збірна Волинської області з 915 очками, а збірна Донецької області посіла третє місце з результатом 837,5 очок.

Зокрема чемпіоном став Андрій Лишега, який виборов перше місце як у ривку, так і поштовху у ваговій категорії 55 кг. Крім того, Володимир Галій став чемпіоном у ваговій категорії 67 кг та посів перше місце у поштовху і друге місце у ривку. Орест Романів став чемпіоном у ваговій категорії 73 кг. Він посів перше місце у ривку і третє місце у поштовху.

Спортсмени на Чемпіонаті України. Фото: ЛОВА

Також друге місце у ваговій категорії 81 кг посіла Анна Кірстюк. Спортсменка виграла в ривку і посіла друге місце в поштовху. Олег Щекальов посів друге місце у ваговій категорії 61 кг. Він виграв в ривку і посів третє місце в поштовху. Тому вперше офіційно виконав норматив Майстра спорту України.

До того ж, Анатолій Горідько здобув друге місце у ваговій категорії 96 кг. Він посів друге місце в ривку і поштовху. Євген Воронка отримав третє місце у ваговій категорії 67 кг. Юрій Гондзьо посів третє місце у ваговій категорії 73 кг ( друге місце в ривку). Діана Гомель посіла третє місце у ривку у ваговій категорії 45 кг.

У ЛОВА зазначили, що до нагород також були близькими Маркіян Мочерад, Віталій Сорока, Ігор Півторак, Сергій Лишега, Марія Куц, Віталій Пенцарський, Вікторія Ткаченко, Василь Лисак, Олена Черкасова.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що львівʼянка виборола дві медалі Чемпіонату світу з фехтування на візках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: