У Львові відкрили сучасну технолабораторію

34
фото: Роман Балук

Простір популяризації науки і STEAM-освіти Lviv Open Lab до свого дня народження, відкрив технолабораторію, де молодь зможе безкоштовно проектувати, створювати роботехніку, займатись моделюванням та вивчати космос.

Про це повідомляє місцева влада.

До дня народження Lviv Open Lab облаштував технолабораторію сучасним інженерним обладнанням, робототехнікою, паяльними станціями і 3D-принтерами останніх моделей. Завдяки цій лабораторії тепер у Lviv Open Lab можна вивчати 3D-моделювання і проектувати свої обʼєкти, займатись робототехнікою, розробляти прототипи роботів, спробувати себе у віртуальній реальності (навіть є симулятор польотів на F-16).

«День народження – це чудова нагода зібрати усіх наших друзів, партнерів, тих, хто йшов пліч-о-пліч із нами ці роки. За три роки Lviv Open Lab пройшов великий шлях трансформації і став провідним молодіжним простором у галузі STEAM-освіти. Відкриття нової лабораторії – це ще один важливий крок для нашого розвитку і вдосконалення», – заначила Анастасія Мартинюк, керівниця Lviv Open Lab.

Окрім навчання нова лабораторія має ще такі напрямки діяльності:

• профорієнтація

• розвиток стартап-культури та молодіжного підприємництва

• менторська та експертно-консультаційна підтримка

На облаштування лабораторії Lviv Open Lab залучив грантові кошти міжнародних партнерів, таких як UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення, UNICEF і Посольство Фінляндії в Україні. Ця сума складає 2 мільйони гривень.

Читайте також: Молодіжний простір у Львові, або Як популяризувати науку серед молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: