В одній з громад Львівщини запрацювала оновлена бібліотека

бібліотека
Оновлена бібліотека. Фото: ЛОВА

У селищі міського типу Підбуж відкрили оновлену бібліотеку на базі Центру культури і дозвілля Східницької територіальної громади.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

Там розповіли, що в бібліотеці зробили поточний ремонт приміщення: замінили внутрішні мережі електропостачання та встановили металопластикові вікна, двері, пофарбували стіни, поклали ламінат, закупили меблі, м’які дивани і крісла, а також - оновили бібліотечний фонд.

За словами ЛОВА, діяльність бібліотечної філії КУ «Центр культури і дозвілля Східницької територіальної громади» поєднує традиційні та нетрадиційні форми, робота спрямована на задоволення запитів читачів на книгу та інформацію, розширення функції бібліотек, підвищення ролі книги в житті людини.

У бібліотеці є дитячий відділ. Крім того, в бібліотеці є можливість організовувати різні події, створювати відеоролики, брати участь у заходах громади. Тут організовуються виставки, бесіди і огляди літератури українських письменників та поетів. Була проведена виставка картин М.Приймаченко, проводять читання поезій, літературні години, бесіди з читачами тощо.

Читайте також Не інтернет «убив» читання, а відсутність актуальної літератури: директор Львівської муніципальної бібліотеки Василь Кметь

Також і цьому просторі бібліотекарі плетуть маскувальні сітки, виготовляють листівки для військових, беруть участь у благодійних заходах на підтримку ЗСУ.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що львів'ян запрошують на безкоштовні освітні курси у бібліотеках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: