На Львівщині тривають ремонтні роботи дороги Турка-Лопушанка

1
Фото: ЛОДА

Зокрема, ремонтують шість мостових споруд на ділянці між населеними пунктами м. Турка – с. Вовче

Уряд визначив основні напрями розбудови та будівництва нових пунктів перетину державного кордону з країнами ЄС. Одним з нових міжнародних пунктів пропуску може стати Лопушанка–Міхновець.

Про це поінформував заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко, повідомляє Львівська обласна військова адміністрація..

В минулі роки, враховуючи важливість розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури, виготовили проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт під’їзної дороги О141901 Турка–Лопушанка до перспективного МПП Лопушанка–Міхновець.

Роботи з капітального ремонту дороги Турка–Лопушанка розпочали у 2021 році.

«На сьогодні враховуючи ще більш нагальну потребу в будівництві та відкритті нових міжнародних пунктів перетину державного кордону продовжуємо роботи з капітального ремонту цієї дороги»,- розповів заступник.

Відтак, в межах капітального ремонту дороги О141901 Турка–Лопушанка тривають роботи з ремонту шести мостових споруд на ділянці між населеними пунктами м. Турка – с. Вовче.

«Хочу наголосити, що розбудова нових транспортних коридорів з країнами ЄС є одним з пріоритетних напрямків держави, що своєю чергою пришвидшить процес інтеграції дорожнього-транспортних мереж України до європейської дорожньої мережі», - зазначив Юрій Бучко.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: