У Львові відомий турецький хірург прооперував хлопця, який не міг нормально дихати

турецький лікар
ілюстративне фото з відкритих джерел

Турецький пластичний хірург Хакан Агір виконав у Львові одну із найважчих отоларингологічних операцій. Зокрема він прооперував 16-річного хлопця, який не міг повноцінно дихати.

Про це повідомили в Першому медичному об’єднання Львова.

Там розповіли, що в Юліана з народження був формовані ніс зовні та перегородка. У нього була вада обличчя, коли наявні розщілина твердого та м’якого піднебіння. Так, хлопцю протягом усього життя було складно дихати. 

Однак змінити ситуацію зміг турецьких хірург Хакан Агір, який прибув до Львова зі своїм четвертим благодійним візитом. Він провів безкоштовно одну з найскладніших операцій в отоларингології.

У Першому медичному об’єднання зазначили, що вже на ранок після операційного втручання хлопець міг вільно дихати через ніс. Крім того, за кілька років Юліанові потрібно буде виконати ще одну операцію для того, щоб повністю вирівняти ніс. Однак для цього він має досягти повноліття.

Довідка

Хакан Агір - всесвітньовідомий турецький пластичний хірург. Він від початку повномасштабного вторгнення Росії до України вже 4 раз відвідав з благодійним візитом українські міста: Львів, Дніпро та Харків. Іноземний медик також допомагає пораненим військових та цивільним з усієї України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що львівські медики вилікували хлопчика, в якого було запалення кістки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: