На площі Старий Ринок у Львові облаштують укриття

54
фото: ілюстративне фото з відкритих джерел

На вул. Б. Хмельницького – пл. Старий Ринок у Львові облаштують укриття для мешканців і гостей міста. Наразі визначено місце розташування захисної споруди, а концепцію зовнішнього вигляду мають розробити протягом наступних 20 днів.

Про це повідомляє міська рада.

Облаштувати укриття та благоустрій території для мешканців та гостей Львівської міської територіальної громади на вул. Б. Хмельницького – пл. Старий Ринок мають на земельних ділянках орієнтовною площею 0,0041 га та 0,0035 га у межах червоних ліній.

Відтак зараз управління архітектури та урбаністики ЛМР має розробити концепцію зовнішнього вигляду укриття та благоустрою території на вул. Б. Хмельницького – пл. Старий Ринок.

До речі, у листопаді відкриють укриття на вул. Похилій, де зможе поміститися 200 осіб, а у вересні на вул. Городоцькій, поблизу цирку, відновили укриття на 300 людей.

Загалом цього року у планах міста – повністю відремонтувати укриття ще на вул. Теліги, вул. Шевченка та вул. Солодовій. Це все – в межах програми ремонту укриттів на 2022-2024 роки, яку ухвалили на сесії Львівської міської ради торік у грудні.

Читайте також: Укриття біля площі Петрушевича: чи є куди сховатися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: