Львівські спортсмени здобули 7 нагород зі стендової стрільби у фіналі Кубка України

львівські спортсмени
Львівські спортсмени. Фото: ЛОВА

У Києві відбувся фінал Кубка України зі стендової стрільби та Всеукраїнські змагання серед юніорів. У них взяли участь 19 спортсменів з Львівської області, які вибороли 7 нагород.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської обласної військової адміністрації.

Там розповіли, що у фіналі Кубка України у траншейному стенді (TRAP) серед чоловіків перемогу здобув 28-річний кандидат у майстри спорту України Олександр-Олесь Шлюз. Він отримав золоту медаль, збивши у фіналі 35 мішеней. Спортсмен тренується під керівництвом Сергія Охотського та Сергія Тюртюбека. А також є представником ЗСУ та Львівської обласної школи вищої спортивної майстерності.

Крім того, у змаганнях бронзову медаль у виборов Олександр Білько.Він є представником Динамо та Львівської обласної школи вищої спортивної майстерності.

Також спортсмени отримали медалі в траншейному стенді (TRAP). Там серед жінок перемогла 31-річна Олена Охотська, яка представляла ЗСУ та Львівську обласну школу вищої спортивної майстерності. Вона тренується під керівництвом Сергія Охотського та Сергія Тюртюбека. У цій категорії Надія Булгакова здобула срібло. Вона також представляла ЗСУ. Надію тренує Віталій Грибовський та Сергій Тюртюбек. 

У круглому стенді (SKEET) серед чоловіків бронзову медаль здобув Георгій Іпатов, який представляв Динамо та Львівську обласну школу вищої спортивної майстерності. Георгія тренує Віктор Карасьов. 

У круглому стенді (SKEET) серед жінок срібло дісталося Валерії Бартишевій, а бронза її сестрі Олександрі. Обидві спортсменки представляли Динамо та Львівську обласну школу вищої спортивної майстерності. Тренують спортсменок Віктор Карасьов та Артем Бартишев.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що львівські регбістки-чемпіонки України отримали відзнаку від міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: