98% житлових будинків отримують опалення у Львові, – дані тепловиків

тепло
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

Станом на вівторок, 17 жовтня, опалення отримує 98% житлових будинків Львова з центральним опаленням. Водночас до медичних установ майже 100% подали тепло, а до закладів освіти - 96%.

Про це повідомили в ЛМКП «Львівтеплоенерго» і ЛКП «Залізничнетеплоенерго», як передає пресслужба Львівської міськради.

Зокрема тепловики зазначили, що процес подачі опалення до споживачів ще триває. Є будинки, які поки не беруть тепло, є кілька котелень, які за вчора газовики не встигли розпломбувати. Крім того, є кілька будинків, де виникли пориви на трубопроводах внутрішньобудинкової системи, тому балансоутримувачі їх ліквідовують.

«Наше завдання - подати тепло до будинку, а вже мешканці, балансоутримувачі – ОСББ, ЖБК, управляючі компанії, вирішують самі чи їм відкривати засувку і брати тепло. Тому, якщо у якомусь будинку тепла немає, то мешканці, в першу чергу, повинні звернутися до балансоутримувача і з’ясувати причину відсутності. Також, якщо в одній кімнаті батарея гріє, а в іншій ні – теж потрібно звертатися до балансоутримувача, адже тепло до будинку подається, а є проблеми у внутрішньобудинковій системі опалення. Швидше за все, що батареї можуть бути заповітрені і їх потрібно розповітрити», - додали тепловики.

Нагадаємо,раніше ми повідомляли, що 16 жовтня у Львові розпочався опалювальний сезон. Водночас в області він розпочався сьогодні, 17 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: