Організовували проституцію: у Львові затримали учасників міжрегіональної злочинної групи

393671032_719036670268107_2026162338701367806_n
Фото: поліція

У Львові викрили організатора злочинної мережі та його співучасників, яка втягувала в заняття проституцією 150 жінок. Їх затримали під чс вчинення злочину. Тепер їм загрожує ув’язнення терміном до 7 років.

Про це повідомили в поліції Львівської області.

Там розповіли, що кримінальна мережа працювала в Києві, Харкові, Львові та деяких країнах Європи. Щомісячний дохід зловмисників складав близько півмільйона гривень.

Правоохоронці з'ясували, що вони у своїй злочинній діяльності використовували спеціально створені телеграм-канали, в яких розмістили анкети 150 жінок, втягнених в проституцію. Крім того, організатор мав спільницю, яка займалася адмініструванням цих ресурсів та підшукувала нових жінок для втягнення їх в проституцію.

За даними поліції, вартість сексуальних послуг повій коливалася від 400 до 3000 доларів США.

Правоохоронці вже провели обшуки у квартирах та автотранспорті злочинців. Там вилучено грошові кошти в національній та закордонній валютах, банківські картки, мобільні телефони та комп’ютерну техніку.

Тепер вирішується питання стосовно повідомлення про підозру спільниці, яка адмініструвала телеграм-канали. Тому ще слідство триває.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у львівській лікарні медики продавали ухилянтам довідки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: