В Україні запускають безкоштовні онлайн-курси англійської для літніх людей: як зареєструватися

image - 2023-10-20T124252.595
Фото ілюстративне

В Україні стануть доступними онлайн-курси з англійської мови для студентів віком від 60 років. Навчання організовує мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр.

Про це повідомили ІА Дивись.info організатори курсів.

Там розповіли, що під час навчання студенти віком від 60 років зможуть опанувати мову «з нуля» завдяки спеціально розробленій програмі курсу. Усі заняття проходитимуть на базі онлайн-платформи освітньої мережі.

У межах курсу студенти почнуть опанування мови з фундаменту — базового рівня, що включає найпростіші слова, конструкції та теми. У Гончаренко центрі також зазначили, що курс англійської для людей літнього віку передбачає багато розмовної практики. Це дозволить учасникам навчання позбутися страху комунікації з носіями мови та прискорить освітній процес.

Зокрема директорка Гончаренко центру Online Вікторія Захарова зазначила, що люди літнього віку й до цього відвідували онлайн-курси іноземних мов, однак їм не завжди вдавалося «встигати» за молодшими «однокурсниками».

«У літньому віці люди потребують дещо іншого, спрощеного та більш повільного, темпу навчання. А тому вивчати іноземну мову за однією онлайн-партою з «онуками» для них доволі складно. Ми помітили це під час роботи і вирішили запустити окремий напрям, розробивши нову програму. Вона не менше ефективна, але точно більш комфортна для літніх людей», — розповіла Вікторія Захарова.

Долучитися до онлайн-курсу можуть українці та українки віком від 60 років з будь-якого населеного пункту. Усі заняття відбуватимуться онлайн, підключитися до уроку можна буде з ноутбуків, планшетів або смартфонів.

Для реєстрації на навчання достатньо заповнити коротку гугл-форму за посиланням тут.

Довідка

Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Ціль такого проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Зокрема однією з складових проєкту – платформа Гончаренко Центр. Online, що пропонує безкоштовні уроки англійської для всіх охочих.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що для жінок-підприємиць в Україні проведуть воркшопи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: