Троє мешканців Дрогобича постачали наркотики до виправної колонії

393946730_719830620188712_7900432083006981101_n
Фото: ГУ НП у Львівській області

На Львівщині затримали трьох чоловіків, яких підозрюють у торгівлі наркотиками до виправної колонії.

Про це повідомили у регіональному управлінні поліції у п'ятницю, 20 жовтня.

Там кажуть, що троє чоловіків із Дрогобича віком 40, 36 та 33 роки організували канал постачання нарковмісних таблеток «Субутекс» на територію одного із виправних закладів в області.

«Усі вони раніше притягувались до кримінальної відповідальності, а один з них, 36-річний, на даний час саме відбуває покарання у вказаному виправному закладі», — сказано в повідомленні.

Інших учасників групи затримали. Нині вони під вартою із можливістю внесення застави

Під час обшуків вилучили:

  • нарковмісні таблетки, пакунки та згортки з наркотичні речовинами, а також інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр у Львівській області.

Чоловікам повідомили про підозру у незаконному збуті психотропних речовин. Їм загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі.

Нагадуємо, у березні нинішнього року у Львівській області перекрили канал постачання наркотичних препаратів у виправну колонію.

Наркозлочини в регіоні

За два місяці нового року у Львівській області затримали 63 людей із підозрою у наркоторгівлі та «закладчиків», повідомили у регіональному управлінні поліції 7 березня.

Там кажуть, що з незаконного обігу вилучено більше 8,5 кілограмів наркотиків та психотропних засобів, а також понад 1700 нарковмісних таблеток. Натомість приблизна вартість вилученого, за цінами «чорного ринку», становить майже 7 мільйонів гривень.

У поліції додали, що затримали наркоторговців у Дрогобичі, Стрию, Сокалі, Бродах, Брюховичах, Городку, Жовкві, а також в інших містах і селищах області. Найбільше - у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: