У Львові в Палаці Хоткевича відкриють виставку фото «The sun was such a/ таке сонце було»

У Палаці Хоткевича в п'ятницю, 20 жовтня, відбудеться відкриття виставкового проєкту The sun was such a/ таке сонце було.

Про це повідомили  ІА Дивись.info в Палаці Хоткевича.

Авторкою світлин є Тетяна Голобин. Вона зазначила, що люди - її основний інтерес у фотографії. Через них, світло та колір їй цікаво рефлексувати про питання власної (рідше чужої) пам'яті, сприйняття, чуттєвості, взаємин, ідентичності, станів і досвіду загалом.

«Ціную в процесі знаходити наш з іншими людьми стик в цих досвідах, але не переходити межі і не вдавати, що я можу мати його прозоре бачення, чи право транслювати за людину. Натомість досліджую ту межу і фіксую в певному балансі, залишаючи роботи особистісними, проектуючи власне чуття і бачення», - розповіла авторка виставки.

Крім того, фотографиня розповідає, що назва виставка пов'язана з тим, що вона переважно працює зі штучним освітленням, але сонце бачить як дуже важливий дуальний образ світла і живості, яким користується.

«І як маленьке підтвердження слів про зацікавленість і любов саме до людей, позичила назву зі слів однієї, кому дуже завдячую впливом на мою діяльність і світобачення», - підкреслила Тетяна Голобин.

Подивитися на виставку можна буде до 5 листопада. Вхід безкоштовний.

Читайте також Дитячі малюнки про війну та її героїв: у Львові триває виставка «Портрет нації»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: