Головні події за добу на Львівщині

1886ded80688c49f044053811760030f
Фото: відкриті джерела

Доба у Львівській області минула без повітряних тривог

Чим жила Львівщина минулої доби розповів начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Як він розповів, воїна зі села Свитазів Сокальської ТГ Бориса Степанюка посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Нашого земляка призвали на військову службу 29 серпня 2022 року. Загинув 8 листопада 2022 року у бою поблизу смт. Білогорівка Луганської області.

За словами Козицького, під час першого засідання робочої групи, яка стежить за належним використанням бюджетних коштів на Львівщині, громада вирішила скасувати закупівлю на понад 5 млн грн. Йдеться про капітальний ремонт даху Прилбичівського ЗДО Новояворівської міської ради.

У Журавненському будинку підтриманого проживання завершують заміну даху та капітальний ремонт пральні. Наразі тут мешкають діти з будинку дитини «Сонечко» зі Запоріжжя, яких евакуювали на Львівщину через повномасштабну війну, а також їхні вихователі. Зважаючи на стан здоровʼя, усі вихованці потребують особливого догляду.

Упродовж 2022 року у закладі провели ремонт їдальні та одного з корпусів.

Цьогоріч продовжується ремонт даху і пральні. Роблять його за кошти обласного бюджету. Меценати допомогли з обладнанням для пральні. Всі заплановані на цей рік роботи на завершальній стадії.

Студенти Самбірського педагогічного коледжу ім. Івана Филипчака щодня після навчання декілька годин плетуть сітки у приміщенні будинку «Просвіта». Організовує процес волонтерка з Одеси. Зараз плетуть сітки кольору хакі, невдовзі почнуть – білі. Запрошують долучатися усіх охочих. Запитів на такі сітки від наших захисників багато.

Дрогобицька РВА оголосила набір стажерів в «Академію перших можливостей». Стажування триватиме 2 місяці. Це програма стажування студентів, яка уже успішно працює у Львівській ОВА, тому ми вирішили масштабувати її на всі райони області.

Нагадаємо, на Львівщині легковик зіткнувся з двома вантажівками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: