У Львові пройде всеукраїнський відбір на Європейський фестиваль для вчителів

Охочих запрошують на урочисте відкриття відбіркового туру для вчителів «Наука на сцені» у Львові.

Про це Дивись.info повідомили організатори заходу.

На відкритті виступить запрошений професор Девід Фітонбі (Великобританія), Ірина Василашко, представниця від міністерства освіти і науки, голова департаменту STEM-освіти, Наталя Казачкова, амбасадорка Science on Stage та Ольга Доскочинська, співзасновниця ГО «Гільдія вчителів»

За місця у команді змагатимуться 30 вчителів з Київської, Харківської, Львівської, Одеської, Сумської, Чернігівської областей. До команди журі запрошено міжнародних експертів, а саме – професора Девіда Фітонбі (Великобританія), доктора Леона Юрчича (Хорватія), а також Амбасадорки Science on Stage Наталю Казачкову та Ірину Василашко (Інститут модернізації змісту освіти).

Всесвітня спільнота викладачів має за мету об’єднати вчителів природничих наук всього світу для обміну ідеями, думками та досвідом. За півроку до фестивалю кожна країна проводить відбір 10 кращих проєктів серед вчителів з кожної області, які будуть представляти свою державу на міжнародному фестивалю.

«Міжнародний фестиваль відбувається раз на два роки. У ньому приймає участь більше ніж 600 педагогів-новаторів з усього світу. Ця подія має велике значення у розвитку освіти України та інтеграції спільноти науковців до міжнародної арени. Приймаючи подібні заходи, Львів котре підтверджує статус Наукової столиці України, яка невпинно підтримує та підвищує науково-освітній рівень нашої держави», – Наталя Казачкова, голова національного комітету. 

Довідка

Цьогорічний відбір української команди відбудеться за підтримки молодіжного простору  Lviv Open Lab з мережі молодіжних просторів ТВОРИ!, Інституту Модернізації змісту освіти, освітньої організації «Гільдія вчителів» та ресторану «Фамілія»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: