В ГУР відреагували на чутки про «смерть» Путіна

30_main-v1698419813

Українцям слід стримано реагувати на чергові чутки про нібито смерті російського диктатора Володимира Путіна, які з'явилися у мережі.

Про це в ефірі єдиного телемарафону повідомив представник ГУР Андрій Юсов, пише ТСН.

"Якщо ми про чутки навколо смерті Путіна - приємні, радісні, солодкі, але чутки. Це анонімні російські телеграм-канали повідомляють якісь речі. Далі ми повинні аналізувати, кому на користь і кому вигідно. Тому реагувати українці мають на такі речі стримано”, - зазначив Андрій Юсов.

За його словами, смерть Путіна - це гарна подія, але відбутися вона повинна, бажано, після міжнародного трибуналу. І дізнатися про це потрібно не з російських телеграм-каналів. 

“Запускається інформація можливо навіть не лише для української авдиторії, а в тому числі для того, щоб подивитись і поміряти реакцію всередині самої Російської Федерації, а хто як буде реагувати, в тому числі, із представників російських еліт. Сам факт, що ця тема обговорюється – він дуже симптоматичний. І те, що там здорова атмосфера в мешканців Кремля, точно він не свідчить”, - наголосив представник ГУР.

Читайте також: Кремль використовує напад на Ізраїль, щоб зменшити увагу США та ЄС до України - американські аналітики

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: