Аналітики пояснили, чому РФ відправляє на передову ненавчених бійців

132651-1_large

Російські мілблогери продовжували критикувати російське військове командування за те, що воно не спромоглося налагодити довгострокову підготовку, оскільки воно тримає на фронті кваліфікованих командирів і солдатів і залишає недосвідчених кар’єристів навчати новобранців і офіцерів.

Про це пише інститут вивчення війни ISW.

Російське військове командування відправляє найбільш здібних командирів і військовослужбовців на найнебезпечніші рубежі в Україні замість того, щоб використовувати їх для підготовки прибуваючого класу російських солдатів.

Один російський мілблогер стверджував, що Росія продовжує лише вчитися на своїх помилках ціною значних втрат і що російське військове командування не навчає новий особовий склад ефективній тактиці, яку застосовують компетентні командири та військовослужбовці.

Якщо Росія не вирішить цю проблему на системному рівні, новосформовані підрозділи повторять колишні російські помилки на передовій. Окрім цього, РФ потрібні досвідчені військовослужбовці, які викладають у випускних класах російських військових училищ, оскільки випускники вивчають лише теорію і не отримують практики сучасної війни.

 В країни-агресорки також є проблеми з військовою теорією та відсутністю належної підготовки офіцерів, оскільки генерали та офіцери, які отримують викладацькі посади, не мають бойового досвіду і дбають лише про власний кар’єрний ріст. Погане управління російськими операціями на Авдіївському напрямку та поблизу Кліщіївки (7 км на південний захід від Бахмута) свідчить про те, що російські генерали не думають про благополуччя ЗС РФ у довгостроковій перспективі.

Читайте також: Росіяни використовують нову версію безпілотника-камікадзе - аналітики

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: